Så här sparar du tusenlappar på el i vinter
Hem ENERGI Så här sparar du tusenlappar på el i vinter

Så här sparar du tusenlappar på el i vinter

Publicerat av: Redaktionen

Duscha, städa och tvätta när elpriset är lågt

Elpriserna sätter nya rekord nästan dagligen.

Och vi är bara i början av vintersäsongen. För att spara pengar är det därför klokt att göra sånt som drar mycket el när timpriset är lägre – duscha, tvätta och ladda elbilen, till exempel. Greenelys analys visar nu att ett hushåll i Stockholm kan spara omkring 1500 kronor i månaden.

 Aldrig har det varit viktigare att ha koll på sin elförbrukning om man vill spara pengar än denna vintersäsong. Tack och lov har det inte heller varit enklare. Greenelys app gör att man kan se elanvändningen i hemmet timme för timme. Tillsammans med företagets timprisavtal blir det då enkelt att välja rätt tid för elintensiva aktiviteter.

Så här sparar du tusenlappar på el i vinter– Att ha ett elavtal som baseras på timpriser och hur du använder elen över dygnet är extra smart i vinter. Med den kalla temperaturen brukar man gärna vilja ha uppvärmda golv, bra med värme i rummen och i julstöket är det ofta många maskiner och apparater som är igång samtidigt. Att då kunna planerar sin förbrukning till när elen är som billigast kan innebära många sparade kronor. Speciellt nu när elpriserna ökar och varierar kraftigare kan vi se att fler av våra kunder sparar pengar genom detta sätt, säger Tanmoy Bari, VD på Greenely.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>