Precisely flyttar till Pagodenområdet och huset är nu fullt uthyrt!
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Precisely flyttar till Pagodenområdet och huset är nu fullt uthyrt!

Precisely flyttar till Pagodenområdet och huset är nu fullt uthyrt!

Publicerat av: Redaktionen

Precisely växlar upp och satsar på ett nytt unikt kontor med plats för möten och välmående på arbetsplatsen.

Kontoret är 744 kvm och den sista lokalen i den gamla Vin & Sprit byggnaden på Kämpegatan 10.

En gammal lastkaj blir en inglasad veranda och utanför dörren ligger padelbanan och utomhusgymet. Kontoret ska vara en plats man längtar till!

Precisely flyttar till Pagodenområdet och huset är nu fullt uthyrt! 2

-Vi kunde inte tänka oss ett bättre sätt att fira Göteborgs 400 års jubileum än att skriva avtal med sista hyresgästen till detta fantastiska hus. Vår ambition har varit att knyta attraktiva och spännande bolag till Pagodenområdet och Precisely är ett företag med stark utveckling och passar perfekt in i kvarteret, säger Linda Neidert uthyrningschef på Bygg-Göta.

Huset är nu fullt uthyrt och Precisely kommer att flytta in i november när sista ombyggnaden är klar.

Kontoret kommer utformas i industriell stil med slipade betonggolv, bevarade lastkajsportar, tegelväggar och ett stort kök som en central mötesplats.

-För oss har det varit viktigt att man ska känna av ursprunget i huset, det finns detaljer både i lokalerna, trapphus och på gården som vittnar om tiden området var ett produktion- och lagerhus för V&S. Du hittar cykelställ som är utformade som vinflaskor, ingjutna snapsglas i betongstegen, vinschar och traverser och gamla portar som nu är inredningsdetaljer., fortsätter Linda.

Företagen som etablerar sig i området har gillat den industriella känslan och Bygg-Götas idé om att skapa ett community. Totalt består Pagodenområdet av 40 000 kvm kontor i olika hus med olika karaktärer men med gemensam gård full av aktiviteter.

– Som ett bolag på tillväxtresa pandemi till trots blev vårt behov tydligt när vi insåg att om vi fick gå till kontoret skulle hälften av teamet få plats. Med en helt digital produkt blir kontoret både en plats att arbeta på men också en plats att fysiskt uppleva Precisely. Den behöver representera oss och ha en positiv påverkan på medarbetarupplevelsen; skapa högre engagemang samt öka både kreativitet och glädje, säger Cátia César som är Head of People & Culture på Precisely


– När vi väl kan arbeta från kontoret igen måste arbetsmiljön vara lika högklassig som på hemmakontoret men samtidigt erbjuda mer inspiration – när vi kom in i denna lokal med Linda kändes allt bara rätt. Här kommer vi kunna skapa nästa kapitel i vår historia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>