Epiroc förvärvar kanadensisk leverantör av uppkopplingslösningar för dagbrott
Hem NYHETER Epiroc förvärvar kanadensisk leverantör av uppkopplingslösningar för dagbrott

Epiroc förvärvar kanadensisk leverantör av uppkopplingslösningar för dagbrott

Publicerat av: Redaktionen

Epiroc, en ledande produktivitets- och hållbarhetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin, har förvärvat 3D-P, ett kanadensiskt bolag som tillhandahåller lösningar för trådlös uppkoppling i dagbrott.

3D-P, med säte i Calgary, Kanada, tillhandahåller pålitliga lösningar för trådlös uppkoppling för gruvbolag med drift i dagbrott.

Ett robust trådlöst nätverk är viktigt för att möjliggöra gruvautomation, inklusive fjärrstyrd och autonom drift. 3D-P är aktivt i Nordamerika, Chile, Peru och Australien. Det har cirka 50 anställda och hade intäkter under 2020 på cirka MSEK 110.

“Att ha pålitlig uppkoppling av hög kvalitet är centralt för gruvbolag som investerar i automation och digitalisering för att stärka säkerhet och produktivitet”, säger Helena Hedblom, Epirocs VD och koncernchef. “Vi är glada att välkomna det utmärkta teamet på 3D-P till Epiroc. Tillsammans kommer vi att se till att våra kunder lyckas med sin automations- och digitaliseringsresa”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>