Schneider Electric lanserar TeSys Giga
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar TeSys Giga

Schneider Electric lanserar TeSys Giga

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar nästa generations kontaktorer i serien TeSys Giga.

Kontaktorerna har uppgraderats med smarta, digitala lösningar för att ge en ännu enklare, säkrare, tryggare och en mer hållbar kundupplevelse för apparatsskåpsbyggare, systemintegratörer, maskinbyggare (OEM) och fastighetsförvaltare.

Med 56 olika patent är kontaktorerna i TeSys Giga-serien utformade för att tillgodose behoven i processmaskiner, vatten och avlopp, gruvindustrin och de flesta tillverkningsindustrier. Den minskar driftsättningstiden och förbättrar maskinens tillförlitlighet, sänker underhållskostnaderna och minskar stilleståndstiden, genom ett antal fördelar och funktioner:

  • Modulär design: Den unika konstruktionen gör det enkelt att byta ut ingående delar, vilket förbättrar driftsäkerheten och hållbarheten med upp till 90 procent och ger upp till 50 procent kortare integrations- och driftsättningstid.
  • Litet format – 40 procent mindre fysisk storlek: Kompakt design – en minskning av storleken med 40 procent – vilket gör den optimal för installation i apparatskåp.
  • Schneider Electric lanserar TeSys GigaSjälvdiagnos och meddelandefunktion: Förebyggande underhåll kan planeras och genomföras med hjälp av diagnostik av kontaktslitage och över-/underspänningsdetektering på spolen. En unik beräkningsmetod ger en mer exakt status, vilket minskar stilleståndstiden avsevärt och optimerar driften av anläggningen med indikatorer för slitage av kontaktytor, under/överspänning av spolen, interna fel och status för öppen och stängd kontaktor. Med meddelandefunktion för när livslängden på kontaktorn närmar sig slutet maximeras driftsäkerheten och drifttiden.
  • Fullskaligt skydd: Ihop med överlastrelä ger grundinställningarna en säker drift för exempelvis överbelastning, jordfelsskydd och skydd mot fasobalans.
  • QR-koder: Ger kunder enkel och bekväm tillgång till tekniska dokument, videoguider och skydd mot förfalskningar.
  • Mycket tillförlitlig och klarar tuffa miljöer: Förbättrade hjälpkontakter (17V, 1mA) ger bättre tillförlitlighet i tuffa miljöer och överensstämmer med PLC-applikationer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>