Skånska Energi väljer Bright för en smartare elanvändning
Hem ENERGI Skånska Energi väljer Bright för en smartare elanvändning

Skånska Energi väljer Bright för en smartare elanvändning

Publicerat av: Redaktionen

Skånska Energi AB har inlett ett samarbete med Bright Energy AB.

Med Brights digitala plattform får Skånska Energis kunder möjlighet att lättare bli mer miljövänlig genom att konsumera el på ett mer effektivt och mer hållbart sätt.

Med Brights digitala plattform, via app och desktop, får Skånska Energis kunder ett ökat medvetande om sin energiförbrukning. Genom plattformen kan kunderna förstå och automatisera sin elanvändning samt att enkelt styra sin konsumtion till timmar som är bättre för både plånboken och miljön.

– Vi vill minimera koldioxidutsläppen och säkerställa att vår energi används så effektivt som möjligt. Med hjälp av Brights digitala plattform kan våra kunder i realtid styra sin elanvändning och minska sin klimatpåverkan, säger Anders Möller, VD för Skånska Energi.

Bright etablerades år 2012 och riktade sig först direkt till konsument. Nu samarbetar Bright med andra el-, nät- och produktbolag som vill erbjuda sina kunder en enkel möjlighet att styra sin elanvändning. Syftet är att maximera

Skånska Energi väljer Bright för en smartare elanvändning

klimatnyttan från förnybara energikällor och hjälpa Sveriges elnät att klara av en ökad belastning.

– Vi är väldigt glada över det nya samarbetet med Skånska Energi. Med hjälp av vår teknik får kunderna möjlighet att styra sin elanvändning och maximera klimatnyttan från förnybar energi. Tillsammans med våra partners vill vi på Bright vara och med och bidra till en mer hållbar framtid, säger David Forsberg, grundare och VD för Bright.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>