Sveriges grönaste apotek
Hem HÄLSA Sveriges grönaste apotek

Sveriges grönaste apotek

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges grönaste apotek

Apoteket behåller ledningen som Sveriges grönaste apotek. Det visar strategikonsultföretaget Differs undersökning om Sveriges grönaste varumärken som nyligen presenterats.

– Hållbarhet är en långsiktig och strategisk kärnfråga för Apoteket sedan flera år och för oss går hälsa och hållbarhet hand i hand. De senaste åren har vi kommunicerat konkreta aktiviteter som vi faktiskt gör. Ett exempel är hur vi väljer ut produkter utifrån ett hälso-och hållbarhetsperspektiv via vår tuffa kvalitetskontroll, säger Apotekets marknadschef som tog emot priset.

Apoteket fick lika höga poäng av de intervjuade som förra året och apoteksbranschen totalt anses vara den näst grönaste av branscherna som var med i undersökningen.

Totalvinnare av samtliga för intervjupersonerna namngivna företag var SJ som vann för sjunde året i rad. Vinnaren i den andra kategorin är det varumärke som får flest röster när de svarande fritt får ange vilket de anser är Sveriges grönaste varumärke. Coops varumärke Änglamark vann den kategorin för nionde året i rad.

Sammanlagt var det 105 deltagande varumärken i alla undersökta branscher. Uppemot tusen personer i åldrarna 15-75 år svarade på undersökningen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>