Swappie öppnar dörren för B2B-försäljning
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Swappie öppnar dörren för B2B-försäljning

Swappie öppnar dörren för B2B-försäljning

Publicerat av: Redaktionen

Swappie, den marknadsledande plattformen för renoverade iPhones, har öppnat dörren för B2B-försäljning och kan efter sin expansion i Europa erbjuda företag och frilansare renoverade iPhones – helt utan moms.

Vanligtvis kan stora företag som säljer renoverade produkter inte erbjuda telefoner utan moms, vilket resulterar i att renoverade telefoner blir ett dyrt val för företag.

Swappie äger renoveringsprocessen och köper några av sina telefoner från andra företag, har de möjligheten att erbjuda momsbefriade telefoner.

-Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda en billigare lösning för företag. Telefonen ingår i de anställdas dagliga arbete, i form av e-post, kalender och andra grundläggande uppgifter och det känns därför positivt att kunna bidra till en mer kostnadseffektiv lösning, säger Fanny Nyman, marknadschefschef för Swappie i Sverige.

Swappie öppnar dörren för B2B-försäljningSwappie kan hålla en konsekvent och hög kvalitet i renoveringsprocessen genom sin interna 52-stegs kvalitetskontroll, samtidigt som de erbjuder förtroende och säkerhet genom garanti. Utöver kvalitet och pris är det viktigt att företag anstränger sig för att minsta konsumtionen, minst lika mycket som den privata konsumenten. Därför är Swappies huvudfokus att tillhandahålla renoverade iPhones för småföretag och frilansare så att morgondagens företag kan vara hållbara redan från början.

-Vi hör ofta om de initiativ som konsumenterna kan ta för att bli mer hållbara, men gör sällan detsamma när det gäller företag. Trots att de spelar en väsentlig roll i arbetet mot en hållbar framtid. Det tar tid för stora företag att ställa om, tillskillnad från små företag där hållbara byten kan ske snabbare. Vi vill därmed ge små företag en fördel mot de stora, avslutar Fanny Nyman, marknadschefschef för Swappie i Sverige.

Även om renoverade enheter inte är nya, så är det första gången det görs i denna skala. Swappie kan redan se att mindre företag förstår fördelarna och deras ansvar då 71% av deras företagsförfrågningar kommer från små företag ifrån olika branscher.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>