Tele2 släpper cirkulärt mobilskal i pridefärger och donerar vinsten till Solidaritetsfonden
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Tele2 släpper cirkulärt mobilskal i pridefärger och donerar vinsten till Solidaritetsfonden

Tele2 släpper cirkulärt mobilskal i pridefärger och donerar vinsten till Solidaritetsfonden

Publicerat av: Redaktionen

I samband med Stockholm Pride lanserar Tele2 ett regnbågsfärgat mobilskal och donerar vinsten till Solidaritetsfonden.

 Mobilskalet, som är klimatpositivt och tillverkat av svenskt linfrö, har inspirerats av färgerna från Progress Pride Flag.

Tillsammans med A Good Company har Tele2 tagit fram ett klimatpositivt skal för att fira kärlek och mångfald. Tele2s inhousebyrå står för designen och färgerna är hämtade från Progress Pride Flag. Vinsten från försäljning av skalen kommer oavkortat att doneras från Tele2 till Solidaritetsfonden, som verkar för att bidra till en bättre morgondag för hbtq-personer på platser där förutsättningarna är svåra för Pridearrangörer att synas i det offentliga rummet.

Tele2 släpper cirkulärt mobilskal i pridefärger och donerar vinsten till Solidaritetsfonden

Erik Wottrich, hållbarhetschef på Tele2

– Vi vill ta ett tydligt ställningstagande för rättigheter och kärlek, samtidigt som vi kan bidra med en donation till Solidaritetsfonden. Det är särskilt roligt att vi kan göra det med en cirkulär produkt som är direkt kopplad till vårt kunderbjudande och vår hållbarhetsstrategi, säger Erik Wottrich, hållbarhetschef på Tele2.

Skalet säljs i begränsad upplaga och finns tillgängligt för iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Pro och 12 Pro Max. De säljs exklusivt på tele2.se och går att beställa från den 29 juli.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>