Hem NYHETER Välkommen tillbaka till en händelserik höst!

Välkommen tillbaka till en händelserik höst!

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen tillbaka till en händelserik höst! 3

Hösten är på ingång och vi på Amendo vill passa på att önska dig varmt välkommen tillbaka efter semestern. Vi hoppas att du har hunnit njuta av ett par soliga lediga dagar – och haft tid att ladda batterierna för en händelserik höst. Här skickar vår vd Cecilia Mannheimer med en liten hösthälsning.

Vi är tillbaka till en händelserik (om än annorlunda) höst och vi på Amendo ser fram emot att köra igång igen med full kraft. Men hur spöklikt detta virus än är – har det även fört något gott med sig. För oavsett hur digitalt vi alla arbetade innan mars 2020 har Covid-19 påskyndat digitaliseringsprocessen ytterligare i hur vi utför våra arbeten och tjänster. Det gäller även oss på Amendo. Vi precis som många andra bolag har tagit ett stort kliv framåt och säkerställt digitaliserade rekryterings- och onboardingprocesser för såväl våra kunder som kandidater. Och tack alla fantastiska kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners för att ni väljer att arbeta med oss på Amendo. Det är ett förtroende vi värnar allra högst om.

Läs hela vår hösthälsning här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>