Vi inspekterar elledningar med helikopter 26–27 april
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Vi kommer att inspektera elledningar med helikopter den 26–27 april

Vi kommer att inspektera elledningar med helikopter den 26–27 april

Publicerat av: Redaktionen

På tisdag 26 april och onsdag 27 april kommer vi att genomföra en besiktning av våra luftledningar för högspänning med en lågflygande helikopter.

För att säkerställa strömleveransen till fastigheter besiktigar vi våra luftledningar för el en gång per år med hjälp av en lågflygande helikopter.

På så sätt kan vi på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt inspektera ledningarna och dess omgivning. Områdena som berörs är Gränna, Visingsö, Norrahammar och Taberg.

Vi inspekterar elledningar med helikopter 26–27 aprilGenom att visuellt undersöka elledningar och stolpar kan framtida skador och risker minimeras och helikopteröversynen är en av många olika slags besiktningar vi gör för att få ett så driftsäkert elnät som möjligt. Är det så att vi hittar något som kan utgöra en framtida risk för avbrott så anmäls problemet till vår driftorganisation som åtgärdar problemet.

Vi tackar för tålamodet för de störningar som kan uppkomma.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>