Ny rapport! Så påverkar TCO Certified hållbarhet i leverantörskedjan för IT-produkter
Hem NYHETER Webbinarium on-demand: Så påverkar TCO Certified hållbarhet i leverantörskedjan för IT-produkter

Webbinarium on-demand: Så påverkar TCO Certified hållbarhet i leverantörskedjan för IT-produkter

Publicerat av: Redaktionen

 

Impacts and Insights 2019 mäter hur varumärkesägare med IT-produkter certifierade enligt TCO Certified tar ansvar för sin leverantörskedja.

Du kan ta del av resultatet i detta webbinarium.

Det finns många hållbarhetsrisker i leverantörskedjan för IT-produkter. Bristfällig arbetsmiljö, långa arbetsveckor, tvångsarbete och diskriminering är några av problemen som förekommer. Skadliga ämnen är en risk mot människors hälsa och miljön. IT-produkter innehåller dessutom ofta konfliktmineraler som bryts i gruvor där människor exploateras.

Hur bidrar TCO Certified till förbättringar, och går utvecklingen tillräckligt snabbt?

I ett webbinariet lyfter vi de mest spännande resultaten i Impacts and Insights 2019 och pratar om vilka utmaningar vi lyckats lösa — men också de som kvarstår. Vad krävs för att fabriksarbetare ska få rimliga arbetstider som inte riskerar att skada deras hälsa? Och hur kan vi förhindra att problem som blir lösta inte återuppstår?

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>