Hem NYHETER Ahlström Factory korad Superföretag för tredje året i rad

Ahlström Factory korad Superföretag för tredje året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Ahlström Factory korad Superföretag för tredje året i rad 3

För tredje året i rad har Greenfood-ägda Ahlström Factory AB utsetts till ett av Sveriges Superföretag. Företag som klassas som Superföretag av Bisnode måste minst fyra år i rad uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Endast en promille av Sveriges företag kvalificerar till listan.

Runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på Bisnodes lista över svenska Superföretag. Listan består av aktiebolag med en omsättning på minst 10 miljoner kronor och tas ut efter en sammanvägning av bland annat bolagens tillväxt och vinst. De tuffa kriterierna gör det väldigt svårt att kvala in, men det är minst lika svårt att ligga kvar. Något som Ahlström Factory AB lyckats med tre år i rad.

– Vi är extremt stolta över vår resa de senaste åren och vad vi lyckats åstadkomma, mycket tack vare alla engagerade medarbetare. Tre år på listan är en bekräftelse av att våra unika, moderna och veganska matkoncept både är framgångsrika och ligger rätt i tiden. Vi ska fortsätta sänka tröskeln får de som vill äta mer klimatsmart och växtbaserat genom att om och om igen bevisa att vegansk mat är riktigt gott, säger Jacob Ahlström, vd på Ahlström Factory AB.

Kriterierna för ett Superföretag
Listan över Superföretagen skiljer sig från många andra, liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan – utan sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag. Information som noggrant måste viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar.

För att komma med på listan krävs det att företagen – fyra år i rad – lever upp till högt ställda krav på:

  • Tillväxt
  • Vinst
  • Avkastning
  • Effektivitet
  • Kapitalstruktur
  • Finansiering

Fördjupad information om alla Superföretag, trender, analys och länsindelningar hittar du här: https://www.bisnode.se/kunskap/vara-tankar-om/superforetagen-2020/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>