App för högre energimedvetenhet
Hem ENERGI App för högre energimedvetenhet

App för högre energimedvetenhet

Publicerat av: Redaktionen

Nu tar Höganäs Energi ett steg in i apparnas värld för att underlätta för kunderna att bli mer energimedvetna och kunna ha en mer direkt kontakt med sitt lokala energiföretag.

App för högre energimedvetenhet

Ny app underlättar för Höganäs Energis kunder att följa sin energiförbrukning.

– Det här är en god hjälp, både för oss och våra kunder.

Det har funnits en efterfrågan på möjligheten att enkelt kunna följa sin energiförbrukning via en app. Våra kunder har tidigare kostnadsfritt kunnat se sin elförbrukning via vår hemsida men nu blir det mycket lättare att ha med sig tjänsten på stående fot, berättar Rickard Lindholm, ekonomichef på Höganäs Energi.

En mängd andra funktioner och tjänster ryms i appen och redan under den kommande vintern lanseras version två med nytt utseende och nya funktioner.

– Vi kommer att fortlöpande göra informationen mer lättillgänglig och förbereder för framtida utveckling när det gäller smarta hem och uppkoppling av sensorer till stadshubben, menar Rickard. Det är en spännande utveckling. Förutom att vi blir mer energimedvetna kommer det att förenkla livet för många.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>