Wallbox lanserar Commander2s
Hem ENERGI Wallbox lanserar nu Commander2s

Wallbox lanserar nu Commander2s

Publicerat av: Redaktionen

Wallbox N.V., ledande leverantör av laddnings- och energihanteringslösningar för elfordon, fortsätter att växa och anpassa sin produkt- och tjänsteportfölj till sina kunders behov.

Nu lanseras Commander2s, en förenklad version av elbilsladdaren Commander 2 business.

Den erbjuder alla fantastiska funktioner som finns i Commander 2, men utan pekskärmen, för en mer kostnadseffektiv lösning för kunderna.

Med Commander2s har Wallbox elfordonsladdningstjänster för företag, vagnparkschefer och industri- eller anläggningskomplex i åtanke.

Commander2s utelämnar pekskärmen, där dess funktioner istället konfigureras i myWallbox-appen. Med appen kan laddarens status övervakas och fjärrstyras. På så sätt kan användare direkt styra Commander2s funktioner via sina mobiltelefoner.

Commander2s har RFID-teknik (Radio Frequency Identification), vilket gör att användare enkelt kan identifiera sig och ladda. Den här tekniken förhindrar obehörig användning genom att kräva att användare drar ett registrerat RFID-kort för att slå på eller stänga av laddaren. Det är ett smidigt, praktiskt och säkert system som garanterar en bekväm och smidig laddningsupplevelse.

”Wallbox har alltid baserat sin verksamhet på ständig teknisk innovation. Vi studerar våra kunders behov och med den feedbacken lägger vi våra ansträngningar på att förbättra våra tjänster och anpassa våra produkter till deras krav”, säger Eduard Castañeda, Chief Product Officer och medgrundare av Wallbox. ”Commander2s är resultatet av detta engagemang. Det är en effektiv och högkvalitativ laddningslösning för elfordon utformad till företag, arbetsplatser och bostadsrätter, som möjliggör större tillgänglighet och snabbare konfiguration för användarna”.

Commander2s finns i svart och vitt, med exklusivitet för Wallbox-partners. Den nya laddaren kommer att finnas tillgänglig över hela världen, förutom i Singapore, USA och Storbritannien.

myWallbox, en intelligent programvara – myWallbox är en molnbaserad mjukvaruplattform som ger full kontroll över en Wallbox-laddare där både företag och användare kan hantera sina laddare efter behov via appen och webbportalen. Genom att dela data med Wallbox smarta laddare, elfordonet och elnätet hjälper den till att hantera energiförbrukningen på det mest effektiva sättet.

Power Boost – Power Boost är utformad för att möjliggöra installation av en kraftfullare laddare där den elektriska kapaciteten annars skulle kräva att den tillgängliga kraften för elbilsladdning begränsas. Power Boost mäter energianvändningen i realtid och justerar laddningseffekten för elbilar dynamiskt. Detta tillåter installation en kraftfullare elbilsladdare. Power Boost kräver installation av en energimätare.

Dynamic Power Sharing – Med Dynamic Power Sharing går det att få dynamisk lasthantering för flera laddare, vilket säkerställer att fastighetens lokala elnät kan hantera laddningen av flera elfordon utan att behöva utöka elanslutningen. Dynamisk strömdelning kräver installation av en energimätare och ett standardabonnemang på myWallbox.

Wallbox lanserar Commander2sEco-Smart – Eco-Smart Solar EV Charging är ett energiladdningssystem (EMS) som gör Wallbox-laddaren till en viktig del av alla ett hållbart energisystem. Använd den gröna energin som genereras från solpaneler (PV) eller vindkraftverk hemma eller i halvoffentlig miljlö för att ladda elfordon på ett effektivt och hållbart sätt. Med två lägen att välja mellan bestämmer går det att välja när bilen ska laddas med helt grön energi eller med en blandning av grön och nätenergi.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>