Cybersäkerhet, mobilitet och elektrifiering som svaret på allt? Välkommen till Ingenjörsdagen den 18 maj!
Hem EVENTMÄSSA Cybersäkerhet, mobilitet och elektrifiering som svaret på allt? Välkommen till Ingenjörsdagen den 18 maj på Nackastrandsmässan!

Cybersäkerhet, mobilitet och elektrifiering som svaret på allt? Välkommen till Ingenjörsdagen den 18 maj på Nackastrandsmässan!

Publicerat av: Redaktionen

Den 18 maj kl 13:00-19:00 på Nackastrandsmässan bjuder vi in ingenjörsbranschen för en eftermiddag med smarta samtal, intressanta människor och trevligt mingel.

Under eftermiddagen kommer vi bland annat att prata om ingenjörens roll i framtiden, om elektrifiering, AI och den smarta världen, om sårbarhet och cyberförsvar.

Vi kommer också att diskutera mångfald, lärandekultur och hur man som ingenjör håller sig relevant i framtidens arbetsliv.
Biljetterna är kostnadsfria men antalet platser är begränsat. Säkra din plats idag, endast ett fåtal biljetter finns kvar!
Cybersäkerhet, mobilitet och elektrifiering som svaret på allt? Välkommen till Ingenjörsdagen den 18 maj!Läs mer om programmet och boka biljetter här:
https://ingenjorsdagen.se/stockholm/

Våra samarbetspartners är Scania, Skanska, Vattenfall, Northvolt, Trafikverket och Försvarsmakten.

På plats under dagen finns bland andra också FMV, FRA, Boliden, Skellefteå Kommun, Rexroth, Bonava, Alstom, Devoteam, Stora Enso och Voi Technology.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>