Framgångssagan Greenely har växt ur kostymen
Hem ENERGI Framgångssagan Greenely har växt nu ur kostymen

Framgångssagan Greenely har växt nu ur kostymen

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att elkonsumenter blir mer medvetna att man kan påverka sina elvanor, har allt fler hittat till innovativa eltjänsten Greenely.

För att kunna tillgodose kundernas ökade behov och bolagets snabba expansion, anställer bolaget 11 personer och flyttar till större lokaler.

En strid ström elkunder som vill spara på sin elkonsumtion har lämnat traditionella elbolag och sökt sig till digitala utmanaren Greenely. Bolaget har vuxit med 120 procent och har idag fler användare än hela Uppsalas befolkning.

– Det känns fantastiskt att fler får upp ögonen för hur man med ganska enkla medel kan göra en stor insats för plånboken och samtidigt bidra till ett hållbarare levnadssätt, säger Tanmoy Bari, VD och medgrundare på Greenely.

För att möta det stora intresset och kundernas behov, har bolaget anställt 11 personer och räknar med att anställa ytterligare 11 personer innan årsskiftet.

Framgångssagan Greenely har växt ur kostymen– Vi kommer jobba hårt och fortsätta vara ledande inom branschen och bidra med smarta innovativa lösningar till elkonsumenter så de kan ha smartare elvanor, säger Tanmoy och fortsätter:

– Det var inte länge sen vi var två anställda. Nu är vi 43 anställda internationellt. Jag ser fram emot att träffa alla nya kollegor, säger Tanmoy.

Från och med november kan man hälsa på Greenely på Vasagatan 40.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>