FULLSERVICEKONTOR MEN MED DIN EGEN PRÄGEL – BIG OFFICE FLEMINGGATAN 18
Hem NYHETER Fullservicekontor men med din egen prägel – Big Office Fleminggatan 18

Fullservicekontor men med din egen prägel – Big Office Fleminggatan 18

Publicerat av: Redaktionen

Ett Big Office på Fleminggatan 18 är perfekt för er som behöver tillgång till eget kontor, stora konferenslokaler och parkeringsplatser i samma hus. I lösningen får ni tillgång till 12 kontor och mötesrum men ni får självklart nyttja resten av CONVENDUMs ytor och lounge som totalt mäter ca 4000kvm. Att ha sin helt egen yta med kontor, entré och pentry gör att man kan sätta en viss prägel på sina ytor och öka möjligheten att skapa en identitet och företagskultur. Men den största fördelen är att ni slipper tänka på avtal och utgifter relaterat till saker som städ, skrivare och kaffe, för det fixar vi på CONVENDUM!

Fleminggatan 18 ligger på Kungsholmen, en stadsdel full av restaurangpärlor och som bara är en bro ifrån T-centralen och City Terminalen. Behöver du sträcka på benen så kan du välja att promenera antingen längs Klara strand eller Norr Mälarstrand. Fastigheten ligger granne med ICA, SATS och Apoteket så det är enkelt att enkelt att få ihop livspusslet antingen innan, under eller efter arbetstid.

Big Office på Fleminggatan 18 erbjuder:

  • 350kvm egen kontorsyta
  • Egen ingång
  • Eget pentry och toaletter
  • 12 kontor/mötesrum
  • Konferensmöjligheter i huset med lokaler för upp till 200 personer
  • Fullservice från CONVENDUMs personal 8-17 varje vardag
  • Parkeringsgarage i huset
  • En bro bort från Centralstationen
  • Tilläggstjänster (fastighetskatt, internet, städ etc.) ingår i hyran
  • Medlemskap på CONVENDUM som ger access till alla kontorsanläggningar och gym i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om Fleminggatan 18 och våra andra adresser där vi erbjuder Big Office.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>