Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle? Huawei medverkar i Techarenan Challenge
Hem NYHETER Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle? Huawei medverkar i Techarenan Challenge

Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle? Huawei medverkar i Techarenan Challenge

Publicerat av: Redaktionen

Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle? Huawei medverkar i Techarenan Challenge

Den 9 och 10 juni sänds Techarenan Challenge live från Berns i Stockholm.

Under två dagar kommer branschledande industrichefer, ministrar och experter diskutera framtidens teknologier, hållbarhet, sjukvård, AI och mycket mer under direktsända paneldebatter. Huawei deltar och Kenneth Fredriksen, nordenchef Huawei kommer att medverka i diskussionen om hur AI kan förändra och förbättra vårt samhälle.

På temat innovation och entreprenörskap sätter årets upplaga av Techarenan Challenge åter igen ljuset på Sverige och Norden som grogrund för exceptionella entreprenörer och bolag.

– AI kommer att förbättra för samhället, optimera produkter och tjänster och skapa nya marknader och jobbmöjligheter. AI är själva hjärnan eller intelligensen i en helt uppkopplad värld och den kommer att revolutionera mänsklig produktion och våra liv. Den globala AI-marknaden kommer att uppleva fenomenal tillväxt de närmaste åren, säger Kenneth Fredriksen, nordenchef Huawei.

I diskussionen om: ”Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle?” medverkar Sveriges energi- och digitaliseringsminister, Anders Ygeman, Kenneth Fredriksen, nordenchef Huawei, Helene Svahn, vd Haldex och Jan Nilsson, grundare Stream Analyze.

Relevanta och aktuella ämnen diskuteras i paneler och morgonsändningar med en rad namnkunniga entreprenörer, industrichefer, ministrar och experter. De båda dagarna av Techarenan Challenge streamas live på techarenan.se, Facebook, och LinkedIn.

Kenneth Fredriksen, nordenchef Huawei medverkar även i Techarenans innovationssoffa

  • Techarenans innovationssoffa. Tisdag 9 juni kl. 8.30–9.30
  • Hur kommer AI förändra och förbättra vårt samhälle? Onsdag 10 juni kl. 12.00–12.30

Se programmet live via: www.techarenan.se/challenge/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>