Indoor Energy startar nytt affärsområde med fokus på konsultation inom energi och hållbarhet
Hem ENERGI Indoor rekryterar Johny Gustavsson som ny affärsområdeschef

Indoor rekryterar Johny Gustavsson som ny affärsområdeschef

Publicerat av: Redaktionen

Indoor Energy startar nytt affärsområde med fokus på konsultation inom energi och hållbarhet.

Indoor Energy-koncernen växer vilket skapar förutsättningar att fortsätta utveckla och specialisera verksamheten.

Vi är idag drygt 30 personer som arbetar med energiutredningar, energiuppföljning, energikartläggning och projektering av smarta tekniska lösningar för att minska energi- och effektförbrukning hos våra kunder.

Syftet är att fokusera och fortsätta utveckla våra befintliga energierbjudanden men också utveckla nya erbjudanden primärt kopplat till våra avtalskunder.

Indoor Energy startar nytt affärsområde med fokus på konsultation inom energi och hållbarhet

Johny Gustavsson

Indoor rekryterar Johny Gustavsson som ny affärsområdeschef, Johny är utbildad civilingenjör inom energiteknik och har bland annat varit gruppchef på konsultföretaget Sweco. Nu senast kommer Johny från rollen som seniorkonsult på Polygon.

Ett av våra nya erbjudanden kommer att vara certifiering av fastigheter. Här har Johny lång erfarenhet och utbildar idag certifierare åt Sweden Green Building Council.

På frågan om varför Johny väljer Indoor svarar han: – Jag har under en tid velat komma in i ett sammanhang där jag inte bara fungerar som rådgivare och föreslår tekniska lösningar utan där jag också får vara med och se smarta lösningar genomföras praktiskt ute hos våra kunder. När jag träffade Indoor kände jag att här finns något unikt och spännande. En tydlig och stark vision som jag delar men också ett konsekvent genomförande och en organisation som verkligen exekverar på visionen och som verkligen gör skillnad. Jag drivs av att utveckla verksamheter och bygga starka lag och när jag träffade gänget på Indoor blev jag inspirerad att anta utmaningen.

Fastighetsbranschen måste bidra till energiomställningen
Ett stabilt och hälsosamt inomhusklimat uppnås genom samverkan mellan kyla, värme, ventilation och byggnadsautomation. Genom att ta fasta på denna samverkan och hålla hög kompetens inom alla dessa områden, kan vi sänka energiförbrukningen i fastigheten avsevärt. Vi förbättrar komforten och inomhusmiljön, och ser samtidigt till att fastigheten lämnar ett så lågt klimatavtryck som möjligt. Det ökar inte bara fastigheten marknadsvärde, utan ger fastighetsbranschen en viktig möjlighet att bidra till klimatmålen.

Mats Bjelkevik, koncernchef Indoor Energy.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>