Hem NYHETER Internationella Handtvättardagen: Beröringsfria produkter banar väg för god handhygien

Internationella Handtvättardagen: Beröringsfria produkter banar väg för god handhygien

Publicerat av: Redaktionen

Internationella Handtvättardagen: Beröringsfria produkter banar väg för god handhygien 3

Internationella Handtvättardagen har aldrig förr varit så viktig som nu. Därför vill sanitetsleverantören GROHE uppmärksamma vikten av att tvätta händerna. Och samtidigt höja kunskapen om hur beröringsfria lösningar i badrum och kök främjar en god handhygien.

2020 är allt annat än ett vanligt år. Den globala coronapandemin har stöpt om sätter vi lever, umgås och även våra hygien-vanor. Handhygien och handtvätt har under året fått världens strålkastarljus på sig. Något som är väl behövligt och vi alla kan behöva en påminnelse om för att komma ihåg viktiga rutiner i vardagen såsom handtvätt. Och det behövs. Fyra av fem människor i världen struntar nämligen i att tvätta händerna efter toalettbesöket. Idag på Internationella Handtvättardagen vill därför sanitetsleverantören GROHE lyfta vikten av bra handhygien. Och samtidigt uppmärksamma det faktum att beröringsfria produkter bidrar till goda förutsättningar för handhygien – både i hemmet, på kontoret och i offentliga utrymmen.

– Internationella Handtvättardagen är alltid en viktig dag men i år får den en särskild betydelse. Vi vill också hjälpa till att öka medvetenheten kring vikten av en god handhygien. Därför är vi mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder smarta beröringsfria produkter för både köket, badrummet och kontoret. Det finns tydliga kopplingar mellan hygieniska beröringsfria produkter och god handhygien och vilken dag passar bättre att hylla beröringsfria sanitetslösningar än just idag, säger Christina Holmberg, Marketing Manager för GROHE.

Smarta beröringsfria produkter är framtiden
Pandemin ställer nya krav på hygien och framförallt att vi tvättar händerna på ett korrekt och noggrant sätt. Beröringsfria badrum, kök och offentliga toaletter minskar antalet kontaktpunkter och spridning av bakterier och virus. Tekniken är dessutom resurssnål och smart, vilket gör att användaren kan spara så mycket som upp till 50 procent vatten, samtidigt som den främjar en god handhygien. GROHE tipsar om GROHE Get E och GROHE Bau Cosmopolitan E som är exempel på högkvalitativa och beröringsfria tvättställsblandare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>