Martin Svensson Affarsutvecklingschef 002
Hem ENERGI Interxion Sverige i framkant vad gäller klimatsmarta datacenter

Interxion Sverige i framkant vad gäller klimatsmarta datacenter

Publicerat av: Redaktionen

Digital Realty, som colocationföretaget Interxion är en del av, släppte nyligen sin tredje årliga ESG Rapport som redovisar företagets framsteg inom bland annat förnybar energi, gröna byggnader och energieffektivitet.

Interxion Sverige ligger i framkant vad gäller klimatsmarta datacenter och använder hundra procent energi från hållbara källor och återvinner sedan 2015 spillvärme till det öppna fjärrvärmenätet.

Martin Svensson Affarsutvecklingschef 002

Martin Svensson

Martin Svensson, Affärsutvecklingsdirektör Norden på
Interxion, kommenterar rapporten.
– Som en del av Digital Realtys globala avtryck kan vi göra stor skillnad när vi är anslutna till Science Based Targets och 1,5-graders-målet. Interxion Sverige är fantastisk förebild för hur datacenter kan bedrivas mer klimatsmart. Hundra procent energi från hållbara källor och återvinning av spillvärme i det öppna fjärrvärmenätet sedan 2015 innebär att vi ligger i internationell framkant, säger Martin Svensson, Affärsutvecklingsdirektör Norden, Interxion: A Digital Realty Company.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>