CTEK i samarbete med Vourity för att förenkla betalning för elbilsladdning
Hem ENERGI Laddlösningsföretaget CTEK i samarbete med Vourity för att förenkla betalning för elbilsladdning

Laddlösningsföretaget CTEK i samarbete med Vourity för att förenkla betalning för elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

Ett nytt samarbete mellan betalningsplattformen Vourity och laddlösningsföretaget CTEK gör det enklare att betala för laddnng.

Alla CTEK:s laddpunkter tar nu emot Mastercard- och Visa-kort, Apple Pay, Google Pay och mobila betalningsmetoder som Swish, Vipps och MobilePay.

Ingen app eller förhandsregistrering eller medlemskap krävs.

Man kan enkelt använda de betalningsmetoder man redan har med sig i fickan.

Idag är det tyvärr enklare att tanka bensin än att ladda ett elfordon. Samtidigt rullar allt fler elbilar på våra vägar. Fordon som körs av vanliga människor som måste ta sig till jobbet och skjutsa sina barn till fotboll och skola.

– E-mobilitetsbranschen måste samarbeta för att göra laddningen av elfordon så enkel och trevlig som möjligt. Om vi kan göra upplevelsen av att köra ett elfordon bättre än att köra en bil som drivs med fossila bränslen, kommer detta att bidra till övergången till ett grönare samhälle. Framtiden är nämligen elektrisk, säger Hans Nottehed som är grundare och vd av Vourity.

Vourity är en prisbelönt betalningsplattform som gör det möjligt för laddningsställen och fastighetsägare att erbjuda elbilsägare möjlighet att betala för laddningen med öppna betalningsmetoder. Det innebär att man kan betala med vanliga kredit- och betalkort (Visa, Mastercard) men även med mobila betalningsmetoder, inklusive Swish, Vipps, MobilePay, Apple Pay och Google Pay. Plattformen gör det också möjligt att både utfärda och lösa in digitala värdebevis såsom kuponger, presentkort och klippkort för att skapa erbjudanden och lojalitet till sina kunder.

– Vi tror att om det är enkelt att betala för laddning så kommer det att bidra till att driva på övergången till en grönare mobilitet. Befintliga betalningslösningar som bygger på appar och RFID-taggar är i många fall för komplicerade för människor i allmänhet. Idag när laddning av elbilar blir allt vanligare på marknaden finns det en enorm efterfrågan på enkla betalningsmetoder som är lätta att använda. Vourity står i centrum för att göra EV-laddning enkelt att använda, säger Hans Nottehed.

CTEK i samarbete med Vourity för att förenkla betalning för elbilsladdningVourity’s mål är att göra laddningsupplevelsen och betalningsprocessen för EV-laddning så enkel som möjligt för EV-förarna. Befintliga appbaserade lösningar är ofta för komplicerade.

– Med samarbetet mellan Vourity och CTEK tar vi EV-laddningen till en ny nivå av enkelhet. Det är en lösning som är global och som fungerar gränsöverskridande mellan länder och laddningsställen. Blippa ditt kreditkort för att påbörja laddningen. Det ska inte vara svårare än så, säger Hans Nottehed.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>