MVS inleder samarbete med Ahlsell
Hem ENERGI MVS inleder samarbete med Ahlsell i Sverige

MVS inleder samarbete med Ahlsell i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

MVS har tecknat samarbetsavtal med Ahlsell.

Avtalet träder i kraft omgående och MVS strömförsörjningsprodukter kommer nu finnas tillgängliga genom Ahlsells cirka 100 butiker i Sverige.

Ahlsell är marknadsledande inom distribution i Norden och har en lång erfarenhet inom el- och energibranschen. Med sitt eget logistikcentrum, breda e-handel och starka lokala förankring är Ahlsell alltid nära för kunden.

Genom samarbetet stärks MVS erbjudande och möjligheten att nå marknaden för att möta den ökande efterfrågan på hållbara strömförsörjningslösningar bestående av bland annat batterier, DC-laddare och energilagringssystem. Samtidigt breddar och kompletterar MVS produkter och lösningar Ahlsells nuvarande utbud.

MVS inleder samarbete med Ahlsell

– Vi är väldigt glada över att nå ett samarbetsavtal med Ahlsell. Ahlsell är en viktig partner och vi ser verkligen fram emot att få fördjupa samarbetet. För oss innebär det också en ökad möjlighet till en fortsatt accelererad tillväxt, säger Thomas Larsson, grossistansvarig på MVS.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>