Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare!
Hem NYHETER Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare!

Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare!

Publicerat av: Redaktionen

Sedan 2015 har Midroc klättrat på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och har de senaste två åren placerats på topp 3.

I år utses Midroc till Sveriges bästa arbetsgivare!

Undersökningen Sveriges bästa arbetsgivare genomförs på uppdrag av Employer branding-företaget Universum. I undersökningen besvaras frågor om bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling av företagens egna medarbetare, företagen rankas sedan på listan efter resultatet.

– Det som gör oss så enormt stolta över att bli utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare är att det är en undersökning som besvaras av de egna medarbetarna, säger Roger Wikström, koncernchef på Midroc.

Den interna kulturen har länge varit en fråga som prioriterats högt genom bland annat arbetet med affärsskolan Midroc Business School och stöttande interna processer som till exempel det liggande organisations

Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare!

schemat och den koncernövergripande ledningsplattformen.

– Vi började 2008 att arbeta systematiskt med vår interna kultur genom att skapa tankemodeller och process

er som stöttar ett arbetssätt där våra medarbetare är involverade på riktigt. Vi har inte lyckats förrän våra medarbetare både känner sig delaktiga, och på riktigt är delaktiga, i vår organisation och i organisationens mål, fortsätter Roger.

Midroc utses till Sveriges bästa arbetsgivare!

Idag har Midroc Europe cirka 4000 medarbetare och hittills har över 2700 personer utbildats via koncernens utbildningar i ledarskap, kommunikations- och grupputveckling. LiseLotte Jernberg Bate är idag koncernens Culture Manager och har även det övergripande ansvaret för den interna affärsskolan.

– Våra utbildningar och stöttande processer har varit viktiga i formandet av den interna kulturen, inte minst för att skapa rätt förutsättningar för en god kultur. Men det är viktigt att komma ihåg att det faktiska kulturarbetet görs runtom i vår organisation, på avdelningarna och i mindre grupper, våra medarbetare är våra viktigaste Midroc-ambassadörer, säger LiseLotte.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>