Fresh Intellivent har fått nya miljövänliga kläder
Hem NYHETER Fresh Intellivent har fått nya miljövänliga kläder

Fresh Intellivent har fått nya miljövänliga kläder

Publicerat av: Redaktionen

Nu ersätts plasten i förpackningarna till Fresh Intellivent badrumsfläkt med ett sundare materialval.

Den nya förpackningen består helt av papper, vilket är bättre för miljön.

Fresh AB tar nu bort plasten i förpackningen till Intellivent badrumsfläkt. Den nya förpackningen består av förnybar råvara och går att återvinna helt som papper, vilket har en bättre påverkan på miljön.

Fresh Intellivent har fått nya miljövänliga kläder

Fresh Intellivent nya förpackning består helt av papper

– En viktig del av Fresh miljöstrategi är att minska växthusgasutsläppen och målet är att alla förpackningar ska bli återvinningsbara. Genom att göra om den tidigare förpackningen som delvis bestod av plast, minskas klimatpåverkan, säger Monica Törnqvist, Produkt- och Marknadschef på Fresh AB.

Mindre förpackningar
Den nya förpackningen är dessutom cirka 40 procent mindre än tidigare, vilket optimerar säljytan i butiker och gör att mindre onödig luft behöver transporteras.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>