Nytt certifieringssystem hos H2M – från Bf9K till ISO 9001
Hem NYHETER Nytt certifieringssystem hos H2M – från Bf9K till ISO 9001

Nytt certifieringssystem hos H2M – från Bf9K till ISO 9001

Publicerat av: Redaktionen

Nytt certifieringssystem hos H2M – från Bf9K till ISO 9001

H2M:s samtliga bolag är nu certifierade enligt ISO 9001, 14 001 och 45001. Det innebär också att företaget lämnar Bf9K:s system för certifiering vilket man använt sig av sedan 2014 och nu helt går över till ISO.

-Tidigt våren 2019 tog H2Ms alla bolag ett gemensamt beslut om att certifiera våra tjänster enligt ISO standard avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi är stolta över att arbetet har gått så fort. Vi hade redan ett systematiskt arbetssätt på plats men kände att vi ville ta det här steget fullt ut, berättar Janette Agerstig kvalitetsansvarig på H2M.

BF9K är anpassat efter arbetssätt inom entreprenad- och byggföretag medan ISO anpassas efter bolagets processer och är därmed mer lämpat för tjänsteföretag som H2M. Arbetet med att kartlägga, utveckla, analysera och säkerställa hur företagets processer och rutiner fungerar har pågått hela under hela 2019.

-Vi är såklart otroligt glada, det har varit ett stort jobb som har berört alla verksamheter inom företaget. Det har också varit otroligt nyttigt och lärorikt för oss att genomföra det här, avslutar Janette.

Nu väntar firandet men exakt hur det ska gå till är ännu inte klart. Den traditionella tårtceremonin som tillämpas inom H2M i samband med roliga händelser måste tyvärr vänta tills dess alla kan samlas igen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>