Prevas publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2019
Hem NYHETER Prevas publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2019

Prevas publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2019

Publicerat av: Redaktionen

Prevas publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2019

Prevas AB:s års- och hållbarhetsredovisning för räkenskapsår 2019 finns från och med idag publicerad på företagets webbplats prevas.se.

2019 blev ett rekordår för Prevas. Ett år som gav resultat och muskler att aktivt vidareutveckla det vi brinner för mest – att tillsammans med kunder och partners skapa tekniska framsteg som gör det bättre för människor, planeten och ekonomin. Bakgrunden till det förbättrade resultatet är en kombination av flera faktorer. Som minskade kostnader, säljframgångar, ökad förmåga att driva åtaganden, högt tryck i verksamheten och stort engagemang bland våra medarbetare. Vi har under året haft en god efterfrågan på våra tjänster och lösningar samt fått ett fortsatt stort förtroende från företag inom bland annat life science, energi och verkstadsindustrin. Under året har vi också lagt ner mycket tid på att se över vårt varumärke. Ett arbete som har omfattat både innehåll och den visuella identiteten.

Prevas års- och hållbarhetsredovisning finns tillgänglig på www.prevas.se/redovisning enligt följande:

  • Utskriftsvänlig version i pdf-format
  • Webbaserad version

PDF för nedladdning här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>