Schneider Electric och AVEVA utökar sitt partnerskap för att leverera en helhetslösning för Multi-Site och Hyperscale Datacenter
Hem NYHETER Schneider Electric och AVEVA utökar sitt partnerskap för att leverera en helhetslösning för Multi-Site och Hyperscale Datacenter

Schneider Electric och AVEVA utökar sitt partnerskap för att leverera en helhetslösning för Multi-Site och Hyperscale Datacenter

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric och AVEVA utökar sitt partnerskap för att leverera en helhetslösning för Multi-Site och Hyperscale DatacenterSchneider Electric, ledande leverantör inom digital transformation av energihantering och automatisering, och AVEVA, den globala ledaren inom teknisk och industriell mjukvara, utökar sitt partnerskap för att leverera innovativa lösningar för datacentermarknaden.

Leverantörer av så kallade Hyperscale Datacenter upplever stora utmaningar i den komplexa uppgiften att driva och underhålla sina växande anläggningar i syfte att möta den globala efterfrågan. För att hantera storskaliga, systemkritiska anläggningar som driver världens digitala infrastruktur krävs ett annat tillvägagångssätt. Kombinationen av den skalbara industriella mjukvaran AVEVA™ Unified Operations Center och kontroll- och övervakningsfunktioner från EcoStruxure™ för Datacenter från Schneider Electric ger en god och bred överblick över den dagliga driften.

De nya gemensamma lösningarna ger en homogen bild av arkitekturen, driften och prestandan i systemen. Leverantörer av Hyperscale datacenter kommer att dra nytta av detta partnerskap genom att samla plattformar och data som tidigare funnits i olika system i ett och samma. De kommer också att kunna skala oavsett var de befinner sig. Datacentrets personal får befogenhet att fatta snabbare, mer informerade beslut och optimera effektiviteten under datacentrets hela livscykel och därmed ett mer strukturerat arbetssätt för att möta kunders behov av en växande digital infrastruktur.

– I en tid då världens digitala infrastruktur pressas till sina gränser levererar Schneider Electric och AVEVA en omfattande lösning för Hyperscale datacenter i kritiska miljöer, säger Pankaj Sharma, Executive Vice President för Secure Power-enheten på Schneider Electric. Lösningen kan ta data som länge har hanterats vid enskilda datacenter, ofta i dolda silosystem och integrera dessa med teknik som används för att fatta beslut i realtid. Den kompletta lösningen kommer att leverera driftseffektivitet och ett mer pålitligt bestånd.

– Det unika partnerskapet mellan AVEVA och Schneider Electric levererar redan ett stort värde för våra industrikunder, säger Craig Hayman, VD på AVEVA. Det är en viktig strategisk milstolpe för oss att utöka partnerskapet till nya marknader och nå fler kunder genom att kombinera AVEVA:s erfarenhet av att leverera helhetslösningar med datacenterkompetens och globala leveransmöjligheter från Schneider Electric. Våra gemensamma kunder styrs av de standardiserade systemen och processer, vilket resulterar i förbättrad effektivitet i arbetet oavsett plats.

  • Partnerskapet levererar innovativa lösningar för att hålla takt och omfattning på den snabbt växande datacentermarknaden.
  • Tillsammans tillhandahåller företagen den mest omfattande lösningen i branschen för datacentraverksamhet genom att integrera Schneider Electric EcoStruxure™ för Datacenter kraft-, byggnads- och IT-hanteringssystem med AVEVA™ Unified Operations Center.
  • Förbättrad effektivitet bland personal genom standardiserade system och processer som på anläggnings och verksamhetsnivå.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>