Skoogs Bränsle i Piteå startar nytt samarbete med Sustainalube AB!
Hem MILJÖ Skoogs Bränsle i Piteå startar nytt samarbete med Sustainalube AB

Skoogs Bränsle i Piteå startar nytt samarbete med Sustainalube AB

Publicerat av: Redaktionen

Skoogs Bränsle tar över tillverkning och distribution av Sustainalubes ECO SAW CHAIN i Sverige, ECO saw chain är en sågkedjevätska som idag främst används för smörjning av svärd och kedjor på skördare i skogsbruket, men kan med fördel användas i andra maskiner med rörliga delar som kräver smörjning.

Sustainalubes produkter är helt oljefria, 100% miljövänliga och helt nedbrytbara i naturen, produkten är dessutom vattenlöslig och det innebär att alla maskiner och dess fönsterrutor är enkla att rengöra med bara vatten.

Skoogs Bränsle i Piteå startar nytt samarbete med Sustainalube AB!Det är unikt för denna typ av produkt. Sustainalube har också tagit fram smörjfett samt hydraulvätska med samma höga smörjegenskaper.

Vi ser fram emot att starta samarbetet med Sustainalube säger Thomas Andersson VD på Skoogs Bränsle, vi jobbar för en hållbar framtid och hållbara produkter, så de produkter som Sustainalube tagit fram ligger helt i linje med vår vision. Vår provtillverkning av produkten gick jättebra och vi är väldigt nöjda med slutresultatet, säger Thomas.

Det känns tryggt och bra för framtiden att få Skoogs som vår samarbetspartner, säger Jan Jonsson styrelseordförande i Sustainalube AB. Vi får i och med detta en partner som kan Norrland och entreprenörernas behov av smörjmedel på sina fem fingrar, det borgar för hög kvalité på både tillverkning och leveranser, avslutar Ulf Sandström produktansvarig på Sustainalube.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>