Hem NYHETER Solna Centrum och Instabox i nytt samarbete – skapar synergier mellan fysisk handelsplats och e-handel

Solna Centrum och Instabox i nytt samarbete – skapar synergier mellan fysisk handelsplats och e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Solna Centrum och Instabox i nytt samarbete – skapar synergier mellan fysisk handelsplats och e-handel 3

Idag inviger Solna Centrum och Instabox gemensamt landets nya Instabox Store. Satsningen är ett steg i linje med den gemensamma målsättningen om att kunna erbjuda konsumenter en sömlös och smidig shoppingupplevelse, samt att skapa synergier mellan fysisk och digital handel. Genom att erbjuda tjänster som inte erhålls genom onlineshopping, hoppas Solna Centrum och Instabox kunna leverera ett mervärde för alla e-handlande Solnabor.

Solna Centrum blir valet när logistik-startupen Instabox väljer att satsa på en ny fysisk butik. Målsättningen med etableringen är att skapa en starkare och mer flexibel shoppingupplevelse för kunden där Solna Centrums fördelar som fysisk handelsplats kommer väl till pass, för de tilläggstjänster i kundens köpprocess som inte kan erhållas online. Provrum, återvinning och inslagning är alla exempel på tjänster som kommer att erbjudas på plats i den nya butiken och som gemensamt kommer att ge kunden ett ökat mervärde.

Vi från Solna Centrum är mycket glada över att äntligen kunna presentera det här nya samarbetet med Instabox. Den nya Instabox-butiken kommer att gynna våra kunder och samtidigt skapa en mer naturlig brygga mellan fysisk och digital handel, vilket är någonting som vi verkligen ser fram emot att utveckla, säger Marie Larsson, centrumchef på Solna Centrum.

– Vi på Instabox vill finnas där människor finns, antingen nära där de bor, där de jobbar eller där de passerar i sin vardag. Därför är Solna Centrum en perfekt plats för oss att finnas på och vi är glada över att nu ge solnaborna ännu en lättillgänglig plats att få sina paket till, säger Christian Karlander, Sverigechef på Instabox.

Instabox Store öppnar idag, måndagen den 26 oktober. För ytterligare information, vänligen besök https://www.solnacentrum.se/.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>