TH1NG har tecknat ramavtal med Kungälv Energi
Hem ENERGI TH1NG har tecknat ramavtal med Kungälv Energi

TH1NG har tecknat ramavtal med Kungälv Energi

Publicerat av: Redaktionen

TH1NG har tecknat ett avtal att verka som leverantör av kollektiva internetförbindelser, dvs. gruppanslutningar, inom Kungälvs Energis stadsnät.

Avtalet som löper om 3 år värderas till omkring 700 000 kr.

TH1NG har tecknat ramavtal med Kungälv Energi– TH1NG har visat stor förståelse för vår stadsnätsaffär och presenterat en lösning som stämmer väl överens med Kungälv Energis ambition att leverera kundnytta, säger Lisa Tegborg Deij, Stadsnätschef på Kungälv Energi. 

– Vi är mycket glada att vi har blivit utsedda till att vara leverantör av kollektiva internetlösningar till Kungälv Energis stadsnät. Det ligger helt i linje med vår satsning att verka som nära partner till stadsnäten för internet– och IoT-lösningar säger Johnny Aspman, försäljnings- och marknadschef på TH1NG.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>