Vem får Great Place to Works hederspris Trust Stars 2020? – nu öppnar nomineringen
Hem OPINION Vem får Great Place to Works hederspris Trust Stars 2020? – nu öppnar nomineringen

Vem får Great Place to Works hederspris Trust Stars 2020? – nu öppnar nomineringen

Publicerat av: Redaktionen

I samband med att Sveriges Bästa Arbetsplatser offentliggörs den 21 april 2020 koras även Sveriges främsta HR-visionärer under parollen Trust Stars. Nu kan de organisationer som har utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats 2019 eller som har fått certifieringen Great Place to Work under året nominera sina kandidater till hederspriset.

Vem får Great Place to Works hederspris Trust Stars 2020? – nu öppnar nomineringen

De senaste 17 åren har Great Place to Work Sverige analyserat och rangordnat Sveriges bästa arbetsplatser. För tredje året i rad utser de även tre Trust Stars, ett hederspris som går till en person istället för en hel organisation.

Personen måste ha utmärkt sig internt under det senaste året när det kommer till att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur för alla.

På den årliga Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan utses Great Place to Work Trust Stars i tre kategorier: Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledarskap och Årets HR-personlighet.

Kriterier: Årets inspirerande ledarskap

En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå

Vinnare 2019: Mattias Sjöstrand, Worko

Vinnare 2018: Arez Hossein, Key Solutions

Kriterier: Årets HR-personlighet

En HR-person som på ett strategiskt och uthålligt sätt varit drivande i att skapa en fantastisk arbetsplatskultur

Vinnare 2019: Lisa Dennis, Transcendent Group

Vinnare 2018: Åsa Beronius, Centiro

Kriterier: Årets kulturbärare

En person som genom sitt agerande och arbete verkligen lever era värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygga er starka arbetsplatskultur.

Vinnare 2019: Samir Mohamed, Mimer

Vinnare 2018: Giesela Magnusson, Elicit

Så nominerar du en kandidat till Trust Stars

Följande information om den person som du önskar nominera behövs:

  • namn
  • befattning
  • antal år inom organisationen
  • motivering om varför denna person förtjänar att vinna och de resultat de har uppnått i sitt arbete som har främjat er arbetsplatskultur.
  • exempel på resultat (gärna utförligt) som den nominerade har bidragit till

All information lämnas här:

https://www.greatplacetowork.se/blogg-and-events/v…

Det kostar inget att nominera till hederspriserna och ni kan nominera en person till varje pris.

VILKA KAN NOMINERA till Trust Stars?

Organisationer som har utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats 2019, eller är certifierade under det gångna året kan nominera personer från sin verksamhet. Från högsta vd och ledningsgrupp till medarbetare i er organisation.

Deadline: torsdag den 12 mars 2020

Så tas finalister och vinnare fram

Juryn består av Maria Grudén, VD Great Place to Work, och konsulter från Great Place to Work. Utifrån gjorda nomineringar tas 4 finalister i varje kategori fram, dessa tillkännages den 7 april 2020. Av dem vinner en person, som kungörs under galan Sveriges Bästa Arbetsplatsen den 21 april 2020 på Cirkus, Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>