Vattenfall Eldistribution på Kraftkvinnornas gröna lista
Hem ENERGI Vattenfall Eldistribution är på Kraftkvinnornas gröna lista

Vattenfall Eldistribution är på Kraftkvinnornas gröna lista

Publicerat av: Redaktionen

Vattenfall Eldistribution är återigen ett av bolagen på gröna listan när Kraftkvinnorna presenterar årets jämställdhetsundersökning för energibranschen.

Det är vi stolta över men vårt arbete med att öka jämställdheten (och mångfalden) fortsätter.

Vattenfall Eldistribution på Kraftkvinnornas gröna listaEnergibranschen behöver fler kraftkvinnor och fler kompetenta medarbetare med olika bakgrunder för att klara den omfattande energiomställning vi befinner oss i.

Undersökningen granskar 284 bolag i energibranschen i Sverige med hjälp av officiellt publicerad data och statistik. Enligt rapporten har det  genomsnittliga svenska energibolaget bland annat en vd som heter Anders, en styrelse som består av sju män och två kvinnor och där 76 % av medarbetarna är män.

På bilden ser ni vår vd Annika Viklund, delar av vår styrelse samt flertalet medarbetare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>