Vendolux har tillgång till 500 000 solpaneler i månaden
Hem ENERGI Vendolux har nu tillgång till 500 000 solpaneler i månaden

Vendolux har nu tillgång till 500 000 solpaneler i månaden

Publicerat av: Redaktionen

Under hösten 2022 har V-TAC – en av världens största producenter av energieffektiva lösningar för el och belysning – etablerat sig i Sverige.

Företagets representant i Norden (exklusive Danmark), Vendolux, lovar att svenska företag nu ska få tillgång till efterlängtade solpaneler.

Solpaneler ingen bristvara

V-TAC:s intåg i Sverige ritar om marknaden för, bland annat, LED-teknologi och solenergi. Under hösten 2022 ingick V-TAC ett avtal om partnerskap med en av världens största tillverkare av solpaneler. Därmed kan Vendolux utnyttja en produktion på 500 000 solpaneler för leverans till sina kunder.

’Vendolux förändrar inte bara den svenska marknaden för solpaneler i grunden, vi hjälper ansvarstagande företag att bli en del av en energieffektiv och hållbar framtid’, säger Johan Attvik, medgrundare och ordförande i Vendolux

Vad är V-TAC?

V-TAC finns i 70 länder och är en av världens största producenter av energieffektiv teknologi inom solceller, el och belysning. Företagets premium belysningsprodukter innehåller Samsung LED-teknologi och har 5 års garanti. Egna fabriker, effektiv lagerhållning, och ett digitalt arbetssätt med kapade distributionsled ger V-TAC:s kunder stora prisfördelar.

V-TAC revolutionerar en stelbent och föråldrad marknad. Det är därför Vendolux kan garantera bättre priser på produkter av lika hög – eller högre – kvalitet.

Vendolux har tillgång till 500 000 solpaneler i månaden

Vad är Vendolux?

Vendolux AB förser kommersiella fastigheter med lösningar för att ställa om till en energieffektiv framtid. Vendolux är V-TAC:s representant i Skandinavien och erbjuder över 4500 olika energisparande produkter på den nordiska marknaden.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>