Assemblin i Norge ska nu installera VS-teknik i Gregers kvartal i Oslo
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Assemblin i Norge ska nu installera VS-teknik i Gregers kvartal i Oslo

Assemblin i Norge ska nu installera VS-teknik i Gregers kvartal i Oslo

Publicerat av: Redaktionen

Assemblin i Norge har signerat kontrakt med AF-gruppen om VS-installationer i bostadsprojektet Gregers kvartal på Løren i Oslo.

Kontraktet har ett värde på 66 MNOK.

Assemblin i Norge ska nu installera VS-teknik i Gregers kvartal i OsloGregers kvartal består av 258 lägenheter fördelade på sex byggnader om sex till åtta våningar. I tillägg till bostadslägenheter ska kvarteret innehålla förskola, kommersiella lokaler, parkeringsgarage och tekniska byggnader, på en yta om totalt 33 000 kvm. Assemblin står själv för projektering av projektet.

Gregers kvartal ägs av Eiendomsplan och USBL. Projektet genomförs i tre byggetapper, med uppstart för Assemblin i maj 2022. Projektet ska enligt plan överlämnas i september 2024.

– På den norska marknaden upplever vi generellt sett en fortsatt hög efterfrågan. I årets sista kvartal har vi fyllt på orderboken rejält, vilket vi är mycket glada för. De nya uppdragen passar väldigt bra in i vår projektportfölj, och vi ser nu fram mot att i nära samarbete med våra uppdragsgivare bidra till att skapa smarta och hållbara fastigheter anpassade till beställarnas önskemål, säger Torkil Skancke Hansen, vd och affärsområdeschef på Assemblin i Norge.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>