ChargeNode och Dalenbergs del av Vattenfall Services
Hem ENERGI ChargeNode och Dalenbergs del av Vattenfall Services

ChargeNode och Dalenbergs del av Vattenfall Services

Publicerat av: Redaktionen

ChargeNode och Dalenbergs El & Maskinteknik har tecknat ett rikstäckande samarbete för installationstjänster av ChargeNodes innovativa laddsystem.

Dalenbergs är en ledande aktör inom projektering, montage och installationstjänster och har lokal närvaro på 125 platser i Sverige.

-”Dalenbergs är väletablerade på installationsmarknaden och vi ser ett snabbt ökande behov av storskaliga laddlösningar. ChargeNodes innovativa laddsystem är därför ett perfekt komplement till vår installationsportfölj där vi har möjlighet att komma in tidigt i processen, från projektering till driftsättning och vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete,” säger Mats Clementz, VD Dalenbergs.

Dalenbergs är ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services och har under sina 15 år i branschen genomfört över 5 000 installationer av olika laddlösningar runt om i Sverige.

ChargeNode och Dalenbergs del av Vattenfall Services-”Vi är riktigt glada över att få Dalenbergs som installationspartner och med Vattenfall Services bakom sig så finns ytterligare tillgång till unik kompetens och stora resurser. Våra kunder finns numera över hela Sverige och med Dalenbergs har vi en rikstäckande och erfaren partner som kan tillse att våra kunder får installationer med kortare ledtider och hög service var de än befinner sig”, säger Kristian Sandahl, VD och grundare av ChargeNode.

ChargeNodes innovativa laddteknik innebär att en centraliserad laddkälla fördelar ut laddning till många bilar. Endast ladduttag monteras vid varje p-plats så att man slipper sätta laddboxar överallt. Med smart delningsteknik så kan man hålla nere effektbehov och driftskostnad samtidigt som systemets mjukvara ser till att alla bilar får den laddning som de behöver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>