Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz
Hem ENERGI Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz

Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz

Publicerat av: Redaktionen

Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz

Energy Save har en trygg grundaffär i sina energieffektiva luft/vattenvärmepumpar och tillhandahåller sina produkter till marknaden genom distributörer i ett 20-tal länder. Genom ett avtal med distributören ECO Wärmepumpen i Schweiz stärker bolaget sitt europeiska försäljningsnätverk.

Energy Save erbjuder produkter och tjänster som ger värme, kyla och tappvarmvatten på ett energieffektivt och miljöriktigt sätt. Produkterna är baserade på den senaste värmepumpstekniken. Sedan starten 2009 har Energy Save sålt över 10 000 luft/vattenvärmepumpar via distributörer runt om i Europa. Bolaget har nu ingått ett distributionsavtal med ECO Wärmepumpen GmbH i Schweiz. Detta innebär att Energy Saves produkter numera finns att tillgå även i Schweiz.

– Schweiz är en spännande marknad och vi har stora förhoppningar gällande den här nya distributören, säger Renato Medved, Key account manager, Energy Save.

Med Energy Saves produkter får kunden värme, kyla och tappvarmvatten på ett effektivt och miljövänligt sätt. Det är därför möjligt att minska sin klimatpåverkan.

– Det är roligt att se att vi växer och tar oss in på nya marknader. Vi är så klart även nyfikna på hur myndigheterna i Schweiz angriper frågan om energiomställning, hur de har utformarsina klimatkrav, och vilka möjligheter det kan innebära för oss och framåt, säger Fredrik Sävenstrand, Vd Energy Save Holding AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>