Klimator ingår avtal med Terranor AB
Hem ENERGI Klimator ingår ett fyraårigt avtal med Terranor AB

Klimator ingår ett fyraårigt avtal med Terranor AB

Publicerat av: Redaktionen

Klimator vinner ytterligare långsiktiga affärer i Sverige avseende smart vinterväghållning och tecknar ett fyraårigt avtal med Terranor AB vilken är en av de ledande aktörerna inom drift och underhåll av vägar för statliga, kommunala och privata kunder.

Affären innefattar leveranser av högupplösta väglagsprognoser genom Klimators produkt Road Status Information (RSI), utökad täckning med väglagsdata från Klimators IoT-baserade vägväderstationer samt fordonsdata i samarbete med ingenjörs- och designföretaget AFRY.

Klimator ingår avtal med Terranor ABAffären uppgår till ca. 800 KSEK.

”Vi är väldigt stolta att Terranor valt Klimator som långsiktig leverantör till sin driftsorganisation som underhåller vintervägar i Sverige. Det bekräftar och ger ytterligare energi i vår tydliga satsning på precisa vägväderprognoser för driftsentreprenörer”, säger Emil Danielsson, Head of Business Area Winter Maintenance & Sensor Solutions på Klimator.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>