FläktGroup tecknar outsourcingavtal inom teknisk dokumentation med Etteplan
Hem ENERGI FläktGroup tecknar outsourcingavtal inom teknisk dokumentation med Etteplan

FläktGroup tecknar outsourcingavtal inom teknisk dokumentation med Etteplan

Publicerat av: Redaktionen

Etteplan och FläktGroup – en globalt ledande strategisk partner inom smarta energieffektiva lösningar för inomhusventilation och kritisk ventilation – har tecknat ett outsourcingavtal inom teknisk dokumentation.

FläktGroup tecknar outsourcingavtal inom teknisk dokumentation med Etteplan

Avtalet gäller i två år och omfattar alla aspekter av FläktGroups tekniska dokumentationslösningar.

Syftet med samarbetet är att göra FläktGroups dokumentation effektivare och mer konkurrenskraftig genom digital omvandling.

”Det här är ett viktigt steg för oss. Genom att outsourca vår tekniska dokumentation kan vi uppnå betydande kostnads- och kvalitetsfördelar, och samtidigt spara resurser, öka vår effektivitet och konkurrenskraft. Samarbetet med Etteplan ger oss även tillgång till den senaste tekniken och kompetensen, samtidigt som vi kan fokusera på vår kärnverksamhet som är att leverera smarta, energieffektiva lösningar för inomhusventilation och kritisk ventilation, säger Ola Skoglund, Global Director Marketing & Communications, FläktGroup.

”Vi är glada över att FläktGroup ger oss förtroendet att hantera deras tekniska dokumentationslösningar. Vi är dedikerade till att utveckla FläktGroups dokumentationslösningar och att generera största möjliga mervärde för FläktGroup genom vår långa erfarenhet och våra beprövade metoder och processer inom området, säger Mikael Vatn, SVP, Teknisk Dokumentation, Etteplan.

Etteplan har över 650 kvalificerade dokumentationsspecialister över hela världen som hjälper företag att skapa och hantera all deras tekniska dokumentation. Detta omfattar hela produktlivscykeln, från produktens eller anläggningens konstruktion till service och underhåll och avveckling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>