ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete
Hem ENERGI ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete

ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Ett av Sveriges och Europas ledande energibolag, E.ON, har tecknat avtal om samarbete med ISS för alla E.ONs kontorsfastigheter i Sverige.

ISS och E.ON i nytt rikstäckande samarbete

Inom ramen för ett helt nytt samarbete har ISS och E.ON tecknat ett flerårigt avtal rörande leveranser av ett stort antal fastighets- och arbetsplatsrelaterade tjänster.

Det innebär att ISS kommer att leverera receptionstjänster, post- och godshantering, städning och teknisk fastighetsskötsel i de kontorsfastigheter där E.ON i Sverige är verksamma, från Malmö i söder till Sollefteå i norr. Utöver dessa tjänster kommer ISS även att driva två restauranger vid E.ONs kontor i Malmö.

– Genom vårt samarbete med E.ON befäster vi på ISS vår position inom energisektorn och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla tjänster i världsklass till E.ON och andra kunder i detta prioriterade segment, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Det nya samarbetet innebär vidare att E.ON går från en situation med flera olika leverantörer till en och samma partner för integrerade arbetsplatstjänster, vilket skapar en enhetlighet över hela E.ONs verksamhet och samtidigt bidrar till att E.ON ytterligare stärker sin position som attraktiv arbetsgivare. ISS medarbetare kommer att arbeta tillsammans med E.ON för att säkerställa en effektiv och trivsam arbetsplatsvardag för E.ONs medarbetare.

– Vi är otroligt stolta över att få möjlighet att arbeta tillsammans med E.ON på deras resa. E.ON har högt ställda hållbarhetsmål och krav inom arbetsmiljö som ISS svarat upp till. Vi ser fram emot att få stötta dem i att skapa positiva arbetsplatsupplevelser för sina medarbetare, säger Lars Hall, affärsområdeschef Energy på ISS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>