Lenovo och Schneider Electric i samarbete för att främja smart grön tillverkning
Hem NYHETER Lenovo och Schneider Electric i samarbete för att främja smart grön tillverkning

Lenovo och Schneider Electric i samarbete för att främja smart grön tillverkning

Publicerat av: Redaktionen

Vid Lenovos årliga innovationskonferens Tech World i Bejing, presenterade Lenovo och Schneider Electrics ett strategiskt partnerskap där de två företagen tillsammans kommer att arbeta för utvecklandet av smarta, gröna tillverkningslösningar för den växande kinesiska tillverkningsindustrin.

– Målet med samarbetet är att driva på omvandlingen av tillverkningsindustrin och lägga grunden för ytterligare genombrott inom smart grön tillverkning, säger Yang Yuanqing, CEO hos Lenovo.

Lenovo och Schneider Electric i samarbete för att främja smart grön tillverkning 2

Genom att använda sig av båda företagens styrkor kombineras Lenovos ”Industrial Internet of Things” (IIoT) LeapIOT-lösning med Schneider Electrics smarta, gröna tillverkningslösning baserad på EcoStruxure. Särskilt fokus kommer att ligga på AI-algoritmer och big data, då dessa kan ses som nyckelaspekter för effektivitetshantering, underhåll, produktionskvalitet och andra viktiga industriapplikationer.

– Att göra skiftet mot grön smart tillverkning är avgörande för en effektiv och hållbar framtid med mindre koldioxidutsläpp, säger Jean-Pascal Tricoire, CEO för Schneider Electrics. Att samarbeta med Lenovo är en fantastisk möjlighet att föra in kraften i digital innovation in i den fysiska tillverkningsindustrin. Att skala upp IoT och smarta lösningar är nyckeln för större effektivitet och en mer hållbar planet.

Läs pressmeddelandet i sin helhet på engelska här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>