Miljövänliga hus med solceller
Hem ENERGI Miljövänliga hus med solceller

Miljövänliga hus med solceller

Publicerat av: Redaktionen

Trivselhus & Cellsolar i samarbete.

Hustillverkaren Trivselhus har valt solenergiföretaget Cellsolar som partner för solceller. Samarbetet innebär att kunder till Trivselhus och systervarumärket Movehome erbjuds ett mer hållbart och miljövänligt boende med tillgång till solcellslösningar för egenproduktion av grön el i sitt nya hushåll. 

– Med solcellslösningar från Cellsolar skapar vi nytta för våra kunder i deras val av ny bostad och de tillbehör som kunden önskar samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö. Cellsolars anläggningar kan producera över 200 Watt/kvm grön el vilket ger våra husköpare en mer sund elanvändning och en bättre elekonomi, säger Leif Sjöskog, teknikchef på Trivselhus.

Trivselhus bygger lågenergihus och har stort fokus på hållbarhet i sin verksamhet. Att använda sig av solceller är ett av de mest miljövänliga sätt att producera el på idag. Genom att välja solceller på taket, kan huset bli helt självförsörjande på el. Solceller höjer dessutom värdet på det nya huset eftersom de sänker driftkostnaderna.

– Genom samarbetet med Trivselhus ökar vi tillgängligheten ytterligare för hushåll att investera i solceller och gör det enklare för nyblivna husägare att producera egen grön el. Detta går helt hand i hand med vårt mål att alla ska kunna producera egen el med hjälp av solenergi och vi är mycket stolta över samarbetet, säger Mats Alsmyr, VD på Cellsolar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>