MVS ansluter sig till nätverk för smart elektrifiering
Hem ENERGI MVS ansluter sig till nätverk för smart elektrifiering

MVS ansluter sig till nätverk för smart elektrifiering

Publicerat av: Redaktionen

Power Circle är elkraftsbranschens intresseorganisation som samlar aktörer kring elsystemets framtidsfrågor.

Nätverkets uppdrag är att synliggöra elens roll som möjliggörare för en hållbar samhällsutveckling, att sprida kunskap och att påverka genom att påvisa.

För att kunna fatta långsiktigt hållbara beslut krävs vetskap om både vilka utmaningar som finns, samt kunskap om nya tekniker. Sedan starten år 2000 har MVS arbetat med batteri- och strömförsörjningssytem och har sedan dess ständigt utvecklats. Idag är MVS en heltäckande leverantör inom strömförsörjning och har under våren lanserat både energilagringssystem anpassad för användning oberoende av det allmänna elnätet och snabbladdare för elbilar för att möta de ökade kraven på el som drivmedel. MVS har även unika möjligheter och rätt kompetens för att skapa skräddarsydda lösningar för att utrusta både tunga och lätta fordon med batterier, laddare och applikationer beroende på behov och önskemål.

För MVS är det en självklarhet att bidra med expertis och att belysa frågor om framtidens elsystem. Genom Power Circle finns möjligheten att tillsammans med andra branschaktörer och nya samarbetspartners driva på omställningen för ett mer hållbart samhälle och att lyfta nya miljövänliga lösningar inom strömförsörjning.

MVS ansluter sig till nätverk för smart elektrifiering– På MVS har vi en gedigen kunskap och lång erfarenhet inom batteri- och strömförsörjningssystem och det är något vi hoppas kunna bidra med som partner i Power Circle, säger Oscar Arvidsson, delägare i MVS.

– Vi är mycket glada över att MVS går med som partner. De sitter på mycket teknisk kompetens som kan bidra till vårt arbete om framtidens elsystem. Jag hoppas att vi båda kan få stor nytta av det här partnerskapet, säger Johanna Lakso, vd för Power Circle.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>