Nu är det dags att betala ut elprisstödet till våra kunder
Hem ENERGI Nu är det tid att betala ut elprisstödet till våra kunder

Nu är det tid att betala ut elprisstödet till våra kunder

Publicerat av: Redaktionen

Regering och riksdag har beslutat att hushåll som drabbats av de höga elpriserna under vintern ska få kompensation för sina elkostnader för perioden december 2021 till februari 2022.

Stödet kommer att betalas ut av Göteborg Energi Nät till kunder inom vårt elnätsområde.

Nu är det dags att betala ut elprisstödet till våra kunderI veckan börjar vi skicka ut kommunikation direkt till de av våra kunder som är berättigade till stöd. Sammantaget handlar det om cirka 40 000 kunder. I informationen framgår hur stort stöd kunden får samt hur kunden ska gå till väga för att få stöd.

Om kunden vill ha stödet som en direktutbetalning ska hen logga in på Mina sidor och uppge sitt kontonummer, annars kommer beloppet att dras på elnätsfakturan. Planen är att stödet ska betalas ut innan sommaren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>