Prata smarta sensorer med Ambiductor på Smart City Expo 11-12 maj
Hem EVENTMÄSSA Prata smarta sensorer med Ambiductor på Smart City Expo på Kistamässan 11-12 maj

Prata smarta sensorer med Ambiductor på Smart City Expo på Kistamässan 11-12 maj

Publicerat av: Redaktionen

Ambiductor, som arbetat med Internet-of-Things i över 5 år, ställer ut på Smart City Conference & Expo på Kistamässan 11-12 maj.

Där kommer det visas ett komplett VA-system i miniatyr samt en hel del andra produkter och tjänster.

Prata smarta sensorer med Ambiductor på Smart City Expo 11-12 majAmbiductors VD, Karl-Johan Hultman, har även ombetts hålla ett föredrag på mässan. 10.45 på scenen ”Smart City, 5G & IoT” pratarhan om ”Ger IoT ökad samhällsnytta och kostnadsbesparingar?”. Föredraget kommer handla om hur ny teknik ger högre levnadskvalitet och ekonomi för alla i samhället.

-Vi ser fram emot att få träffa både nya och befintliga kunder, och visa upp en hel del nyheter, berättar Rosemary Uppgård, IoT-ansvarig.

Mässan blir i princip en förlängning av VA-mässan som gick av stapeln för ett par veckor sedan i Jönköping. Utöver Ambiductor kommer en rad andra partners finnas på plats för att främja det samarbetsklimat som råder inom IoT.

Möt oss i monter H:05.
Biljetter fås via denna länk

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>