Hem ENERGI Prenumeration på förnybar erbjuder Cloover och Sun4Energy

Prenumeration på förnybar erbjuder Cloover och Sun4Energy

Publicerat av: Redaktionen

Cloover och Sun4Energy har idag ingått ett samarbetsavtal avseende integrering av Cloovers finansieringstjänster i Sun4Energys kunderbjudande.

Genom samarbetet kommer Sun4energy erbjuda sina kunder möjligheten att prenumerera på förnybar energi i hemmet.

Sun4Energys kunder får tack vare Cloovers prenumerationstjänst tillgång till hela produktutbudet utan att behöva söka extern finansiering eller betala någon handpenning. Kunden betalar endast en månadsavgift och får tillgång till ett flexibelt abonnemang som kan överlåtas, utökas eller avslutas på kundens villkor.

För Sun4energy förenklar detta försäljningsprocessen och bidrar positivt till kundupplevelsen. Genom samarbetet med Cloover kan kundlivscykeln förlängas upp till 20 år.

För Cloover är samarbetet med Sun4energy en möjlighet att nå ut med erbjudandet tillsammans med en snabbväxande och nytänkande partner som också sätter kundupplevelsen främst.

Förnybar energi i hemmet, såsom solceller och batterilagring, har vuxit kraftigt och vi är på väg in i nästa fas – massmarknaden. I denna fas ser vi att kunder har andra behov kopplat till finansiering, trygghet och flexibilitet. Genom ett samarbete med Cloover kan vi möta många av dessa behov på ett smidigt sätt, och på så sätt bidra till ökad kundnöjdhet, lojalitet och värdeskapande, säger Per Norrthon VD på Sun4Energy Group AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>