Sigma vinner ramavtal med Vattenfall avseende tekniska konsulttjänster
Hem ENERGI Sigma vinner ramavtal med Vattenfall avseende tekniska konsulttjänster

Sigma vinner ramavtal med Vattenfall avseende tekniska konsulttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Teknikkonsultföretaget Sigma Industry fortsätter sitt samarbete med Vattenfall genom att teckna ett nytt ramavtal för vilket man vunnit den högsta statusen A-leverantör.

– Vi är glada och stolta att ha blivit utvalda som en av Vattenfalls viktigaste samarbetsparters och ser fram emot att tillsammans arbeta med samhällets energiutmaningar, inte minst att framtidssäkra en hållbar energiproduktion och omställning till grön fossilfri el. Vattenfall valde Sigma Industry baserat på ett långt och bra samarbete där vi visat hur kompetenta konsulter vi har, säger Tobias Wilhelmson, kundansvarig.

Avtalet omfattar bland annat tjänster inom Industry 4.0, projektledning, teknisk konstruktion, samt förnybar energi och spänner över en stor bredd av de tjänsteområdena Sigma Industry har expertis inom, exempelvis vindkraft, vattenkraft, solenergi, kärnkraft, R&D, service och underhåll, samt slutförvar av uttjänt kärnbränsle (SKB). Avtalet löper mellan 2021 och 2024.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>