Snabb. Laddad. Hållbar.
Hem ENERGI Snabb. Laddad. Hållbar.

Snabb. Laddad. Hållbar.

Publicerat av: Redaktionen

Företagen ska driva energirevolutionen framåt med supercharged.green.

Ledande varumärken som SunRoof, Porsche Inter Auto, CAKE, Grenton och Red Snake går ihop för att driva energirevolutionen framåt och inspirera människor över hela Europa att slå över till en ny och hållbar livsstil.

Supercharged är ett internationellt initiativ med ett tydligt mål: att påskynda den globala övergången till förnybar energi genom att ge tillgång till ett omfattande ekosystem med hållbara lösningar. Genom samarbetet mellan ledande aktörer inom solenergi, eldrivna fordon och hållbarhet presenterar Supercharged.green en ny holistisk verklighet med känsla – driven av framtidens solteknik.

”När jag tittar på de företag som har gått med i Supercharged.green finns det för mig ingen tvivlan om att vi kan inspirera människor till att leva en mer hållbar och bekväm livsstil. Enligt min erfarenhet tar du automatiskt mer hållbara beslut när du producerar energi genom naturen. Med Supercharged vill vi ge människor autonomi och frihet att fokusera på det som är viktigt igen”, säger Marek Zmysłowski, grundare, Global Expansion & Partnerships på SunRoof och en av initiativtagarna till Supercharged-projektet.

Respekterade ambassadörer visar vad supercharged livsstilen går ut på i kraftfulla budskap via video och ämnar att inspirera den moderna människan. Ambassadörerna inkluderar Lech Kaniuk, medgrundare och VD för SunRoof, och Motocross världsmästaren Robert Friberg:

”Det är dags för förändring och ett helt nytt sätt att tänka gällande hållbarhet. Vi måste verkligen agera. Personligen började jag min övergång hemma. Att installera ett SunRoof istället för ett solcellssystem på taket har ärligt talat förändrat mitt liv. Att veta att jag kan ladda min bil och framför allt min motorcykel med solenergi känns helt fantastiskt! ”

Hem och livsstil

Snabb. Laddad. Hållbar.

Supercharged står för en värld där vårt hem är början och centrum för energioberoende. Det är den plats där grön energi underlättar både vår vardag och vårt sätt att ta oss från en plats till en annan.

”Vi vill föra samman företag som möjliggör en ny livsstil med innovativa produkter och lösningar. En livsstil där grön energi produceras och konsumeras och som är berikande – både känslomässigt och för miljön, säger Lech Kaniuk, grundare och VD för SunRoof.

”Supercharged är ett fantastiskt projekt. Att delta i utvecklingen av en plattform som förändrar vår miljö och människors livsstil på ett positivt sätt är mycket givande. Samarbetet med SunRoof-teamet kännetecknas verkligen av kreativitet och förtroende och detta skapar automatiskt fantastiska resultat.

Genom våra ambassadörers upplevelser hoppas vi att människor ska kunna uppleva produkterna från våra partners på nära håll och se hur deras vardag kan förändras genom en ny och hållbar livsstil. Det är en spännande uppgift som filmteam,” säger Darek Niedźwiedź, Creative Director på BOLDWAY.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>