Solcellsbolaget Svea Solar väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster
Hem ENERGI Solcellsbolaget Svea Solar väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Solcellsbolaget Svea Solar väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Solcellsbolaget Svea Solar, ett modernt energibolag som skyndar på skiftet bort från fossila bränslen och mot förnybar solenergi, har valt Iver som ny leverantör av IT-tjänster som ska ge Svea Solar rätt förutsättningar för sin fortsatta tillväxt.

Iver ska leverera IT-drifttjänster till Svea Solar, ett modernt energibolag som har gjort verksamhet av att skynda på skiftet bort från fossila bränslen och mot förnybar solenergi.

Ivers leverans av bland annat Office 365, användarsupporttjänster samt digitala arbetsplatser ska ge Svea Solar rätt förutsättningar att fortsätta sin starka tillväxt. Svea Solar är en ny kund till Iver.

Solcellsbolaget Svea Solar väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster– Vi har hittat en bra helhetsleverantör av IT-tjänster i Iver. Vi som befinner oss i hypertillväxt är i behov av en större partner och leverantör, med en relevant geografisk närvaro, som kan skala upp och stötta oss på rätt sätt för att vi ska kunna fortsätta våra starka tillväxt, säger Tolga Celebi, IT-chef på Svea Solar.

– Vi på Iver är förstås väldigt glada och stolta över att få förtroendet att leverera våra tjänster till Svea Solar. Genom ett nära samarbete och ett stort personligt engagemang ska vi säkerställa att Svea Solar blir en nöjd kund och vi en långsiktig hållbar partner, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>