Auto Draft
Hem ENERGI Som svar på elbristen – MVS lanserar hållbar energilagringslösning

Som svar på elbristen – MVS lanserar hållbar energilagringslösning

Publicerat av: Redaktionen

När elbristen är ett faktum måste det finnas hållbara alternativa energikällor.

Auto Draft

Oscar Arvidsson

Nu lanserar MVS en kraftfull och komplett energilagringslösning med låg miljöpåverkan. – Energilagring är en smart lösning som gör att vi kan driva på omställningen till ett hållbart samhälle genom att avlasta elnätet, säger Oscar Arvidsson, delägare i MVS.

Den senaste tidens elbrist har ökat kraven på pålitlig leverans av ström. En säker och hållbar källa till energi är energilagring uppbyggt av ett batterisystem. Tekniken med energilagring är anpassad för att användas oberoende av det allmänna elnätet under de perioder då efterfrågan är som störst, när det faller bort eller helt enkelt är för dyrt. Därför lanserar nu MVS energilagringssystem som kan anpassas från 375kWh till 2,5MWh.

– Med vårt energilagringssystem kan vi leverera alla delar till en helt komplett och miljövänlig energilagringslösning. Eftersom vi levererar alla delar själva kan vi också erbjuda snabba leveranser, installation och service. Det är enkelt och fullt möjligt att utöka kapaciteten vid behov, säger Oscar Arvidsson.

– Vi har över 20 år erfarenhet av att beräkna optimal användning av batterisystem och är experter på skräddarsydda strömföringslösningar. För att klara de omställningar som krävs för en mer hållbar värld är energilagring numera en förutsättning, avslutar han.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>